2022 YILI EV DEKORASYON FİKİRLERİ

Monorad Renk Kartelası

2020 yılında başlayan salgın nedeniyle evlerimizde fazlaca zaman geçirmeye başladık. Bu nedenle konforlu ve estetik dizayn edilmiş bir yaşam alanının ne kadar önemli olduğunu fark etmeye başladık. Pantone Renk Enstitüsü, 2021 yılını en iyi yansıtan renkler olarak, -bu yılın karmaşıklığına uygun bir şekilde- Ultimate Gri ve Canlı Sarı olarak belirledi. Ultimate Gri sertliği ve sağlamlığı temsil ederken Canlı Sarı aydınlığı, iyimserliği ve yumuşaklığı ifade ediyor.

2022 yılı ev dekorasyon fikirleri için ise yine , Pantone Renk Enstitüsü, 5 temel klasiğin yanına 10 çarpıcı renk ekledi. Canlı tonların renkler arasındaki hâkimiyeti, insanların yeniden eğlenme isteğine ve geleceğe dair endişelerinin yok edilerek iyimserliğe gönderme olarak yorumlandı. Ateşli bir kırmızı olan Poinciana Ağacı Kırmızısı ise dramatik bir etki ortaya koyuyor. Nergis Sarısı (Daffodil) samimi ve davetkâr bir havadayken, seçilen diğer canlı renkten biri olan “İma” (Innuendo) ise oldukça kışkırtıcı görünüyor. Bu üç renk şimdiden 2022 yılı ev dekorasyonunun gözdesi olmaya hazırlanıyor.

 

 

 

 

PANTONE RENKPANTONE RENK

Ev dekorasyonunun asıl amacı insanların istediği tarzlarda mobilyalar ve eşyalar sayesinde konforlu bir yaşam alanı oluşturmaktır. Dekorasyon, yalnızca yaşam alanı düzenlemesi veya mobilya tasarımı değildir. Yaşam alanı içerisindeki eşyalar için özel olarak yapacağınız görünüm çalışmaları da, dekorasyon içerisine girer. Bunlara evimizin radyatörlerini kaplamak dâhildir.  Eskiden büyük alan kaplayan döküm kalorifer peteklerinin yerini beyaz renkteki tek tip tek renk panel radyatörler aldı. Döküm radyatörlerde olduğu gibi evlerimizi ısıtan bu kalorifer petekleri estetik bir görüntü ortaya koymuyor. Dekorasyon, tüm yaşam alanlarının atmosferi ve ürün fonksiyonelliği için önemlidir.

Yaşam alanlarındaki dekorasyonda, eşyalarımıza kazandırdığımız görünüm çalışmalarından özellikle günümüzde oldukça dikkat çeken kalorifer peteği kaplama fikri, odaların sahip oldukları dekoratif şıklığa artı katar. Kalorifer peteklerini ev dekorasyonuna uygun hale getirmek, Monorad ile sanıldığından da basit. Monorad Modern Radyatör Kapakları ile odalarınızı, yaşam alanlarınızı ısıtmak ve estetik tasarım sağlamak artık çok kolay. Monorad Dekoratif Radyatör Kapakları ile mobilyalarınız, perdeleriniz ve oda renginize uygun rengi seçerek radyatörlerinizin standart sıkıcı görüntülerini ortadan kaldırabilirsiniz. Monorad dekoratif petek kaplamaları ile mükemmel yaşam alanı tasarımları daha kolay. Monorad sizlere yaşam alanlarınız için renk ve görüntü olarak tamlık sağlayan tasarıma sahiptir.

Monorad Dekoratif Radyatör Kapakları ile artık yaşam alanınız ile uyumlu olmayan radyatörlerinizi mobilya ile kapatma mecburiyetinde kalmayacaksınız. 20 farklı modern renk seçeneğini elektrostatik boyalarla uyguladığımız radyatörünüze uygun ölçüleri ile tamamen size ve ihtiyacınıza özel üretilmektedir. Ürün montajı güçlü mıknatıslar ile yapıldığından montajını kendiniz kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede ürünün yerini (ölçüler uyduğu sürece) taşınma veya yerini değiştirmek istediğinizde kolayca çıkartıp yeni yerine hızlı ve basit şekilde uygulayabilirsiniz.

 

Monorad Dekoratif Radyatör Kapakları Renk Kartelası

Bunun için oda dekorasyonunu belirlemek ve radyatörünüze uygun bir ölçüde Monorad radyatör kapakları yeterlidir.  Monorad dekoratif radyatör kapaklarında geniş renk seçenekleri mevcuttur. Yaşam alanınızın dekorasyonuna uygun rengi seçerek kolayca uygulayabilirsiniz.

Kaynak: pantone.com

Share this post

There are no comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Start typing and press Enter to search

Alışveriş Sepeti

Sepetinizde ürün bulunmuyor.